Hirdetés

A Verdák 3 sokkal érzelmesebb lesz

|

Az első két Verdák mozi rendezője beszélt a harmadik részről.

Hirdetés

A Pixar jelenleg új dobásával van elfoglalva, hiszen a Szenilla nyomában jövőhéten úszik be a mozikba. A lámpás cég következő lépcsőfoka a Verdák harmadik része lesz, amely jövő tavasszal debütál a mozikban és hiába a lámpás cég egyetlen igazán gyűlölt/kevésbé szeretett műve (különösen a második), a merchandise-ingból a legtöbbet szakítja vele továbbra is a Disney (évi 2 milliárd dollárnyi zöldhasút), így szerepeljenek akárhogy is a mozipénztáraknál, megéri nekik befektetni egy új filmbe. 

Hirdetés

A harmadik részről pedig az első két részt rendező John Lasseter, a Disney animációs részlegének és a Pixarnak a feje nyilatkozott, többek között azt, hogy Hudson Doki árnyéka fog rávetülni a következő részre, amely Villám McQueent is új megpróbáltatások elé állítja.

Villám McQueen egyszerűen király. Van néhány új remek karakterünk, és néhány remek versenyünk is. Ez egy rendkívül érzelmes történet. Sokkal jobban hasonlít a Verdák első részére, ahol mély érzelmi kapcsolatba kerültél vele. Ez egy igazán különleges történet. Nagyon emocionális, ahogy a kapcsolata Hudson Dokival és az ő emlékével is.

Hudson Doki már a folytatásban sem szerepelt, hiszen az őt megszólaltató hollywoodi legenda, Paul Newman 2008-ban sajnos elhunyt. Ugyanakkor a Verdák 3 története - legalábbis amit eddig megtudtunk róla - eddig is rengeteg visszacsatolást mutatott az első résszel, hiszen Villám McQueennek ugyanúgy a mulandósággal kell szembenéznie, mint egykori mentorának, így a rajongók vagy a szakavatottak gyaníthatták, hogy valamilyen formában a Dokit is beemelik a történetbe, de nem valószínű, hogy új megszólaltató formájában (ráadásul a magyar szinkronban a figurát szinkronizáló Kristóf Tibor sincs már köztünk). 

Minden esetre a folytatást nem John Lasseter, hanem az első rendezői kredittel rendelkező Brian Fee fogja dirigálni, ami akár jobban is elsülhet, mint a Lasseter által elkövetett első két rész. A Verdák 3 2017 májusában kerül majd a mozikba, szóval számítsunk rá, hogy a kis lurkók akkor éppen autóskorszakukat fogják élni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.