Hirdetés

Koncepciós rajzokon a Verdák 3

|

A Verdák 3 életjelet adott magáról és a rendező is megosztott pár érdekességet.

Hirdetés

Régóta adott életjelet magáról a Verdák 3, amit illetően nem vagyunk bizonyosak, hogy feltétlenül szükség van az emberiségnek még egy epizódra, pláne ha a második rész gyenge fogadtatását vesszük. Persze ez mit sem számít, ha a Disney-Pixar kettősnek merchandising szempontjából továbbra is ez a legkifizetődőbb szériája, elég ha az évi 2 milliárd dolláros bevételeket nézzük. Most napvilágot láttak az első látványtervek, valamint a sztori részletei.

Hirdetés

A sztori szerint Villám McQueen helyét már egyre inkább megkérdőjelezik a versenyzők között a fiatalok. Igyekszik bebizonyítani, hogy öreg kutyát is lehet új trükkökre tanítani, ebben pedig segítségére lesz egy latino hölgyemény, Cruz Ramirez, aki megpróbálja felkészíteni a Florida 500 nevű versenyre, amely a Daytona 500-nak feleltethető meg.

McQueen alkalmasságát leginkább az újonc Jackson Storm kérdőjelezi meg, akiről az első két részt jegyző John Lassetert váltó Brian Fee ekképp nyilatkozott:

Jackson Storm képviseli azokat az újoncokat, akik most léptek színre. És McQueen abban a helyzetben van, amikor az ő egész generációját megpróbálják kitúrni. De túl korán mutatnak neki ajtót. 

Annyi bizonyos, hogy Villám McQueenen kívül visszatér még Matuka, Sally és Ramone is, ahogy az őket megszólaltató Owen Wilson, Larry The Cable Guy, Bonnie Hunt és Cheech Marin is. A Verdák 3 bemutatója pedig 2017 június 16.-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.