Hirdetés

Hamarosan jön a Verdák 3 teljes trailere

|

A Disney és a Pixar nem akármilyen kedvcsinálót hoztak össze legutóbb, a fél világ azon aggódott, hogy a Verdák 3 valóban sokkal drámaibb lesz-e és mi fog történni szegény Villám McQueennel. A nemsokára megérkező trailerből többet megtudhatunk majd.

Hirdetés

Az első két Verdák mozi rendezője, John Lasseter nyilatkozott még tavaly nyáron arról, hogy a harmadik rész sokkal érzelmesebb lesz az eddigieknél, a gyerkőcök kedvencének, Villám McQueennek a múlandósággal kell szembenéznie, hogy eljárt már felette a versenyidő. 

Hirdetés

A Verdák 3-at már nem Lasseter jegyzi, hanem a két előd storyboardjait készítő Brian Fee, aki már a korábbi drámai kedvcsinálóval is felkorbácsolta az indulatokat (sokan már rögtön a főszereplő halálát vizionálták, pedig csak egy pár másodperces teasert láttak), de hamarosan befut a teljes trailer és remélhetőleg megnyugodnak a kedélyek. Az új Verdák 3 előzetest az egyetemi amerikai futball bajnokság szünetében vetítik le január 9-én, amelyet az Alabama és a Clemson játszanak le és az ESPN közvetíti majd. Íme az esemény kamerás ízelítője: 

A Verdák 3 a tervek szerint 2017. június 16-án kerül a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.