Hirdetés

Vérfagyasztó előzetes érkezett a Sputnik című orosz sci-fi horrorhoz

|

Elszabadult szörnyeteg a hidegháború idején.

Hirdetés

Már foglalkoztunk nemrégiben a Sputnik című sci-fi horrorral, ami az orosz filmgyártás nagyreményű üdvöskéjeként digitális formában jelent meg hazájában, és azonnal megdöntött minden létező nézettségi rekordot. Bár elképzelhető, hogy többen láttátok már magát a filmet is, ehhez érkezett most egy új, kimondottan a nemzetközi piacra szánt előzetes.

Hirdetés

A történet szerint 1983-ban járunk, a hidegháború feszült csúcspontján, amikor is egy balul sikerült küldetés miatt földbe csapódik egy orosz űrhajó. A kazahsztáni landolás után megtalálják a roncsokat, de csak a parancsnok, Konstantin Veshnyakov éli túl az eseményt. Az asztronauta mentális és fizikai állapotának felmérésekor hamar világossá válik, hogy vele együtt valami nagyon ijesztő is visszatért a Földre.

A fent leírtak és az előzetesben látottak alapján nyilvánvalóan nehéz nem Ridley Scott vagy éppen John Carpenter munkásságára asszociálni, de a műfaj kliséinek felhasználása még könnyen történhetett újszerűen is, ami természetesen csak a filmet látva derül ki. A Sputnik egyébként Pyotr Fyodorov főszereplésével az elsőfilmes Egor Abramenko rendezése, amelyet nemzetközi vizeken augusztus 14-én küldenek pályára digitális formában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.