Hirdetés

Vészjósló a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet új posztere

|

Jyn Erso kedvezőtlen sorsára utalhat a legújabb Zsivány Egyes poszter.

Hirdetés

Miután az első Star Wars spin-off a mozikba kerül, Jyn Erso sisakja valószínűleg bevonul azon Csillagok háborúja relikviák közé, amelyekre minden rajongó áhítozik. A legújabb poszteren most éppen ezt a fejvédőt mossa partra a víz, háttérben pedig a Birodalmi csapatok közelednek, csöppet sem barátságosan.

Hirdetés

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet nem sokkal azelőtt játszódik, hogy megismerhettük volna Luke Skywalker és családja históriáját. A filmben egy csapatnyi lázadó harcos verődik össze, hogy megszerezzék a Birodalom eddigi leghalálosabb fegyverének, a Halálcsillagnak a tervrajzait.

A Gareth Edwards rendezésében készült film 2016. december 15-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen és Forest Whitaker.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.