Hirdetés

Vicces videón a Bosszúállók reakciója az Igazság Ligája trailerére

|

A Bosszúállók megnézték az Igazság Ligája előzetesét és szóhoz sem jutottak.

Hirdetés

A Marvel 2012-ben az egyik legnagyobb vágyunkat teljesítette, amikor bemutatta a Bosszúállókat, ezzel egészen új szintre emelve a szuperhősfilmeket. Azóta nem egyszer összeállt már a csapat, jővere pedig minden eddiginél nagyobb durranásra számíthatunk a Végtelen háborúval, de mielőtt erre sor kerülne végre a DC is összeszedi legnépszerűbb karaktereit egy epikusnak ígérkező csapatfilm erejére.

Hirdetés

Az Igazság Ligája első teljes értékű trailere a hétvégén debütált és talán még azokban is keltett némi reményt, akik már kezdtek lemondani a DC filmes univerzumról. Az előzetest látva bizony még a Bosszúállóknak is fel kell kötniük a gatyájukat, ezt a helyzetet pedig remekül parodizálja ki a következő videó, ami az Ultron kora és más Marvel filmekből lop kitűnően illeszkedő jeleneteket.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.