Hirdetés

Igazság Ligája - vagány és szórakoztató az új előzetes (Frissítve)

|

Úgy fest, hogy ezek a hősök most tényleg igazságot szolgáltatnak nem csak a nézőknek, hanem a DC-nek is.

Hirdetés

Ahogy azt ígérték - és ahogy azt a rövidke kis klippekkel teaselték - mára be is futott az Igazság Ligája első érdemi előzetese (a korábbi az a Comic-Conra készült). A képi világát tekintve továbbra is ragaszkodik a rideg, króm színekhez - az eleje Chhristopher Nolan Batman: Kezdődik!-jét is megidézi - de mindemellett végre mer könnyed lenni. És ez baromi jól áll neki!

Frissítés: már szinkronosan is nézhető, ahogy a Liga összefog, plusz van magyar poszter is.

Hirdetés

Zack Snyder már a Batman Superman ellen után kijelentette, hogy az Igazság Ligája egy sokkalta könnyedebb mozi lesz és úgy fest, állja a szavát. Persze adja is magát, ahol a morózus Batman (Ben Affleck) mellé betársul egy dumagép Flash (Ezra Miller-t már most imádjuk), de a karakterek közti interakciók tényleg piszkosul szórakoztatónak tűnnek. Jason Momoa Aquamanje továbbra is bad-ass, ahogy Wonder Womanért is oda vagyunk, egyedül Ray Fisher nem tűnik meggyőzőnek Cyborg szerepében, amiben közrejátszik, hogy az esetében egyelőre nagyon kilóg a CGI lóláb. És noha az előzetes a sztoriról - nagyon helyesen - nem árul el semmit (a Warner csak tanul a hibájából), azért felbukkan már benne J.K. Simmons "Gym" Gordonja, Amber Heard Mera-ja, valamint egy villanás erejéig Billy Crudup Henry Allenje is. Supermannek és Henry Cavillnek viszont egyelőre se híre, se hamva.

Az Igazság Ligája november 17.-én érkezik a mozikba. A forgatókönyvet Chris Terrio jegyzi, míg a zenéért Junkie XL felel, a rendezői székben pedig továbbra is Zack Snyder csücsül.

Eredeti előzetes:

Szinkronos előzetes:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.