Hirdetés

A Netflixre érkezik a Vikingek folytatása

|

A jövőben sem maradunk harcos északiak nélkül.

Hirdetés

Azt már régóta lehet tudni, hogy a hamarosan elstartoló Vikingek 6. szezonja az utolsó lesz, melyben végéhez ér Vasbordájú Björn és a többi karakter története, azonban a napokban az is kiderült, hogy ezután sem maradunk viking kalandozások nélkül, hiszen a régóta rebesgetett spin-off-sorozat végre zöld utat kapott, amely a Vikings: Valhalla címet kapta, és a Netflixre érkezik majd.

Hirdetés

A spin-off sorozat (mely részben egyfajta folytatása is lesz az eredeti szériának) sztorijáról azt is megtudtuk, hogy száz évvel az anyasorozat történései utánra kalauzol el minket, melyben olyan híres északiak kapnak majd főszerepet, mint a leghíresebb viking, az Amerikát is felfedező Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada (vagy más néven III. Harald) norvég király valamint a viking származású angol uralkodó, Hódító Vilmos.

Az új sorozatot Írországban forgatják majd, melynek showrunnere és az írója a Die Hard és A szökevény szkriptjét is jegyző Jeb Stuart lesz (aki korábban a Tudorokon is munkálkodott), executive producerként pedig az eredeti széria alkotója, Michael Hirst is visszatér. A Vikingek utolsó etapja december 4-én indul útjára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.