Hirdetés

Látványos előzetesen a Vikingek utolsó szezonja

|

Hamarosan véget ér az északiak kalandja.

Hirdetés

Az év elején derült ki, hogy a History Channel a 6. évaddal lezárja Vasbordájú Björn és a többi viking történetét, ám ez nem azt jelenti, hogy oly közel lenne a vég. Az utolsó szezon ugyanis 20 epizóddal érkezik, melyet az előző két évadhoz hasonlóan ezúttal is két 10 részes etapban kapunk majd meg, így a tényleges búcsúra jövőre kerül sor. Az első részlethez pedig most megérkezett a teljes előzetes.

Hirdetés

Az új évad a testvérek közötti csata után veszi fel a fonalat, amelyből Björn jött ki győztesként, és aki most hősnek számít az emberek között, akik Ivar zsarnoki uralma alatt álltak sokáig. Mint Kattegat új vezetője, Björn akadályokba ütközik, hogy apja nyomdokaiba lépjen királyként, miközben számos dilemmával és akadállyal kell szembesülnie, köztük azzal, hogy a hatalom elhomályosítja az erkölcsöt. A Vikingek 6. szezonjának első fele december 4-én, egy két órás epizóddal indul útjára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.