Hirdetés

Villámhír: Tervben a Predators 2

|

Az első, még meg sem jelent rész producere, Robert Rodriguez szívesen látna egy folytatást is a Ragadozókkal kapcsolatban, és néhány elképzelését is megosztotta velünk.

Hirdetés

Rodriguez elmondása szerint leginkább Laurence Fishburne filmbeli megfelelőjét emelnék piedesztálra egy saját filmben, és azt mutatnák be, hogyan került a Ragadozóktól hemzsegő bolygóra, és hogyan tudott életben maradni.

Lényegében ez nem egy folytatás, hanem afféle előzménynek lenne tekinthető, és a producer azt is hozzátette, hogy remek volt Antal Nimród-dal együtt dolgozni egy projekten, így a második Predators-ban is szívesen megismételné ezt a párosítást.

A népszerű és tehetséges producer azon vágyát is megosztotta velünk, miszerint nagyon szeretné meggyőzni Arnold Schwarzenegger-t, hogy az előzménybe ugrojon be pár apróbb jelenet erejéig.

Minden bizonnyal az első rész sikerétől függ az előzmény elkészítése, de az előzetes értékeléseket megpillantva joggal bizakodhatunk benne.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.