Hirdetés

Vin Diesel szerint a Marveles szerepében lesz egy love story

|

A Halálos Iramban-franchise sztárjának állítólagos szerepében lesz egy szerelmi történet.

Hirdetés

Sokat pletykálnak még, hogy megkaphatja Thanost is, aki mindig is a Halálba volt szerelmes. Emlékezzünk a Bosszúállók stáblistás jelenetére. Eddig 2 fordítást láttam The Other mondandójához, de szerintem ez a jó: "Aki szembeszáll velük, az a halállal cimborál." A halált itt szerintem lehet kis és nagy betűvel is írni, mindegyik logikus lépés lenne a film folytatásának.

James Gunn megerősítette, hogy Thanost látni fogjuk a Guardians of the Galaxyban. Diesel szerint a hónap végén megtudjuk, hogy kit fog alakítani, de ennek ellenére Kevin Feige elmondta, hogy nem lesz semmilyen bejelentés: "Olyan messze van, hogy még nem is létezik". Vajon még csak mérlegelik, hogy mely szerepet adják neki és majd csak azután fog aláírni? Vagy annyi infót mondott már el, hogy emiatt kirúgták?

Szerintetek mely karakter lenne jó neki?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.