Hirdetés

Vince Vaughn a True Detective 2. évadában?

|

Az a pletyka járja, hogy Vince Vaughn is szerepet kap az óriási szakmai sikereket elért True Detective második szezonjában

Hirdetés

Nem lehet tudni azt se biztosra, hogy a sorozatnak hány centrális szereplője lesz. Egyik forrás azt mondja, hogy négy, a másik forrás azt mondja, hogy három. Egyik szerint Farrell egy kokainfüggő férfit fog alakítani, mellette lesz egy alkoholproblémákkal küzdőseriffnő, illetve egy országúti járőr, aki egy nő szexuális zaklatása miatt lesz felfüggesztve.

Mint mondtam, ezek mind csak feltételezések és kósza pletykák. Ember legyen a talpán, aki el tud igazodni ezeken a meg nem erősített információkon. Annyi biztos, hogy bárki kerül főszerepbe, mindenképpen jól jár. Vegyünk csak egy pillantást Matthew McConaughey karrierjére és zseniális alakítására az első évadban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.