Hirdetés

Vinnie Jones teljesen kiakadt Buldózer szerepe kapcsán

|

A Blöff és A Ravasz, az Agy... sztárja káromkodva mesélt az X-Men karakteréről.

Hirdetés

Vinnie Jones az az ember, akin csaknem mindenkinek megakad a szeme. Van benne egy ambivalens kisugárzás, amitől egyszerre tűnik kemények, heresorvasztónak és kedvesnek, humorosnak. Életrajzi könyvéből (Megindító meccs volt - Candover kiadó) több mindent is megismerhetünk vele kapcsolatban, miközben kendőzetlenül, őszintén meséli el az életét. Pontosan emiatt kaptuk fel a fejünket, amikor 2006-ban Jones játszotta Buldózert az X-Men: Az ellenállás vége filmben. És ahogyan a színész is fogalmaz, ez egyáltalán nem volt hálás szerep.

Hirdetés

Jones a ComicBookMovie-nak adott legutóbbi interjújában számolt be arról, hogy amekkora lelkesedéssel kezdett neki Buldózernek, akkora nagyot csalódott is végül. Elmondása szerint, amikor Matthew Vaughn leszerződtette erre a szerepre, imádta a karaktert. Érdekes volt, sok jelenete volt, ám Brett Ratner napról napra húzta ki a szövegeit. Jones bővebben így nyilatkozott:

"Imádtam azt a karaktert, de most már tudjátok, hova a p*csába dughatjátok fel, ugye? [itt nem kell részletezni, hova mutat - a szerk.] Teljesen megvezettek engem. Matthew Vaughn szerződtetett le egy nagyszerű szerephez, egy nagyszerű forgatókönyvhöz, Buldózer pedig tényleg egy nagyon jó karakter volt. Három külön filmre is aláírtam, ez mutatja is, mennyire komolyan gondoltam a dolgot. De Brett Ratner [rendező] gyakorlatilag megsemmisítette a karaktert. A forgatás nagy részénél végig a ki*#szott lakókocsimban voltam! Az egyik leginkább csalódáskeltő munka volt, amiben valaha is részt vettem. Tudjátok, >>mi az istent csinálok itt?!<< érzésem volt."

A színész ezek után hozzátette azt is, hogy rendkívül sok jelenetét és szövegét vették ki a forgatókönyvből, így mai napig azt hangoztatja, hogy ő nem erre a Buldózerre szerződött le. Mikor forgatás közben megkereste Ratnert, hogy számon kérje rajta ezt az egészet, akkor a rendező csak annyit mondott, hogy "dolgoznak rajta". És ez nagy kár, mert Vinnie Jones volt azon kevés dolgok egyike, amiért tényleg végignéztük ezt a pocsék filmet.

Szerintetek is többet kellett volna mutatni Buldózerből?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.