Hirdetés

A Vissza a jövőbe remake-jét akarják a legtöbben?!

|

Egy közvélemény-kutatás eredménye alapján, a mozilátogatók jelentős része örömmel részt venne egy újabb Doki és Marty-féle időutazós kalandban.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter nemrég egy igencsak érdekes közvélemény-kutatást végzett a Morning Consult közvélemény-kutató cég segítségével, amely során arra keresték a választ, hogy a filmrajongók mely franchiese-ok folytatásaira, illetve rebootjára lennének a leginkább fogékonyak, ha azok éppen most kerülnének a filmszínházak kínálatába.

Hirdetés

A 2201 felnőtt megkérdezésével készült kutatás arra az eredményre jutott, hogy a megkérdezettek 71%-a bizony nem mondana nemet arra, ha egy újabb Vissza a jövőbe film kerülne a mozikba. Brown Doki és Marty McFly után az emberek 69%-a egy újabb Toy Story filmet jelölt meg válaszként, utánuk pedig nem sokkal 68 illetve 67 százalékkal egy új Indiana Jones és Jurassic Park film zárta a sort. Nem meglepő módon a listán szereplő címek szinte mindegyikének készül már az újabb felvonása, így tényleg már csak annyi a kérdés, hogy vajon Doki és a jó öreg DeLorean vajon mikor toppan be ismét Martyhoz egy újabb hajmeresztő kalandra invitálva meg őt és persze minket is - ha Robert Zemeckisen múlik, akkor bizony semmikor, ugyanis a rendező korábban kijelentette, hogy amíg ő él, addig biztosan nem lesz se remake, se folytatás. 

Ti örülnétek neki, ha tényleg készülne egy újabb Vissza a jövőbe mozi?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.