Hirdetés

Vissza a sötétbe

|

Will Smith visszatér. A Sötét zsaruk visszatérnek. És együtt mennek vissza… 1969-be. Will Smith négy éve nem vállalt filmszerepet, és most egyik legnagyobb sikerének új részével bizonyítja, hogy milyen sok humor és energia van benne...

Hirdetés

A színész, még mielőtt elvállalta volna a szerepet, szobát vett ki egy mexikói motelben, vitt magával egy régi képmagnót, és végignézte Tommy Lee Jones életművét. És elhatározta, nemet mond a felkérésre, mert nem lenne elég jó. Végül Will Smith győzte meg, hogy mondjon igent, és ennek már mindketten nagyon örülnek.
– A mozinézők szerintem tíz percig nem fognak figyelni a sztorira, amikor Josh színre lép – nyilatkozta Smith. – Mindenki azzal lesz elfoglalva, hogy itt van Tommy Lee Jones fiatalon, és hasonlít kicsit Josh Brolin-ra. Óriási a pasas. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.