Hirdetés

Visszatér a képernyőre a Munkaügyek

|

A magyar szitkomok közül az egyik legjobb a Dumaszínházasok által jegyzett Munkaügyek - IrReality Show volt, amely most ismét látható lesz a tévében.

Hirdetés

A 2012-ben indult magyar vígjátéksorozat egy kitalált munkaügyi és munkavédelmi hivatal dolgozóinak munkáját és mindennapjait mutatta be fergeteges humorral és parádés szereposztással (hogy csak néhány példát mondjunk: Molnár Piroska, Mucsi Zoltán, Elek Ferenc, Kovács Lehel, Lengyel Tamás, Mogács Dániel, Kiss Diána Magdolna, Fodor Annamária, Murányi Tünde).

Hirdetés

A széria, amely görbe tükröt állított a bürokratikus intézmény(rendszer)eknek, a magyar társadalomnak, hat évadon át szórakoztatta a közönséget és a színészek zsenialitását mutatja, hogy mindegyik figura ikonikussá vált. A Mucsi Zoltán alakította Tóth János pedig külön sorozatban folytatta tovább ámokfutását.

Nyolc évvel a premier után ismét képernyőre kerül a Munkaügyek, méghozzá az anyacsatornán, a Duna TV-n. A 152 részes sorozatot a legelső epizódtól kezdve tűzi újra műsorára a Duna, május 7-től, csütörtökönként 22:05-kor. Ha esetleg valaki szívesen bepótolná, újranézné.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.