Hirdetés

Visszatér a Törtetők, ezúttal a nagyvászonra!

|

Az HBO nagysikerű sorozata végre nem csak a tv képernyőn látható! A Törtetők meghatározó sorozata volt a csatornának, és a 2011-es utolsó évad lezárására ígértek egy egész estés mozit, amit végre úgy tűnik, megkaphatunk!

Hirdetés

Hihetetlen vicces, olykor drámaian erős, de mindig remek hangulatú volt a sorozat. A színészek fényűző életét, a pompát és a hatalmas bukásokat hűen tükrözi, és akit egy kicsit is érdekel a filmek világa, kitűnő szórakozást találhat magának. A sorozat sikerét mutatta, hogy rengeteg híres színészt, rendezőt és egyéb celebet sorakoztatott fel, rengeteg cameo szerepet vállaltak olyan neves színészek és színésznők, mint Jessica Alba, Scarlett Johansson, Holly Valance, Seth Green, Ali Larter, Jimmy Kimmel, Luke Wilson, Val Kilmer, Brooke Shields, Leighton Meester, Sarah Silverman, Jaime Pressly, Jamie-Lynn Sigler. Híres rendezők, mint James Cameron, Paul Haggis, Brett Ratner vagy M. Night Shyamalan. Mind-mind hozzájárultak a sorozat sikeréhez, és tökéletességéhez.

 

Végre pedig elérkezett a nagy nap, amikor is már hivatalos, hogy a lezáró epizód egy egész estét film lesz! A Warner Brothers végre zöld utat adott neki, és ha minden jól megy, a sorozat rendezője, írója és producere Doug Ellin rendezi a filmet. Minden eddigi szereplő visszatér a vászonra, újak is akadnak majd bőven, és nem kételkedem a rengeteg cameo szerepekben sem. Egy esetleges Barack Obama cameo is szóba került, az elnök úr szívesen megjelenne egy jelenet erejéig, de túlságosan is elfoglalt, biztosat még senki nem tud mondani.

Abban viszont biztosak lehetünk, hogy kellően vicces lesz, és hozni fogja azt a színvonalat, amit már a sorozatban is megszokhattunk. Szóval, aki továbbra is kíváncsi Vincent Chase karrierjére, maradjon velünk és a Törtetőkkel!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.