Hirdetés

Visszatérhet a Marvel-féle Illuminátus?

|

A Marvel egyik producere erős utalást tett erre.

Hirdetés

Tartogatott néhány meglepetést a májusban megjelent Doctor Strange az őrület multiverzumában. Ezek közül is kiemelkedik talán a képregényekből ismert Illuminati, avagy Illuminátusok nevű titkos csoport feltűnése, akiket először láthattunk a vásznakon. Bár a szervezet ezen formája nem volt hosszú életű, a multiverzumnak köszönhetően simán lehet, hogy a jövőben még találkozhatunk velük egy másik felállásban.

Hirdetés

A Marvel producere, Richie Palmer nemrég ugyanis megpedzegette az elit titkos szupercsoport esetleges visszatérését. Annak ellenére, hogy Doctor Strange második kalandja során Skarlát Boszorkány meglehetősen kegyetlenül és könnyedén végzett velük, Palmer a The Directnek kifejtette, hogy a multiverzumnak köszönhetően nem lenne nehéz visszahozni a szuperhőscsapatot.

Az Illuminátusok egy olyan csoport, amelyet évek óta be akartunk már mutatni a filmjeinkben. Ők egy titkos szervezet, amely mindentől függetlenül működik. Olyan dolgokat csinálnak, aminek a többi csoport, például a Bosszúállók nem örülnének túlságosan... Ezt egy alternatív univerzumban, a Multiverzumban megcsinálni nagyon izgalmas dolog volt, mert megismerhetjük ennek a csoportnak egy változatát ebben a másik univerzumban, miközben lehet, hogy egy nap láthatjuk az igazi, a Marvel Filmes Univerzumbeli Illuminátusokat, ami szintén nagyon izgalmas.

Palmer tehát egyértelművé teszi, hogy a Doctor Strange folytatásában bemutatott Illuminátusok nem annak a csoportnak a változata, amely a fő, MFU-s verziójának tekinthető. A film során a Föld-838-on elfogott Strange-et olyan karakterek hallgatják ki, mint Chiwetel Ejiofor Karl Mordója, John Krasinski Reed Richard/Mr. Fantasticja, Hayley Atwell Peggy Cartere/Carter Kapitánya, Lashana Lynch mint Maria Rambeau/Marvel Kapitány, Anson Mount mint Black Bolt és Charles Xavier, az X-Menek vezetője, akit ismét Patrick Stewart formált meg.

Ti örülnétek, ha visszatérnének? Ha igen, milyen felállásban tudnátok elképzelni a csoportot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.