Hirdetés

Vörös hajnal - Megvan a poszter!

|

Amint arról nemrég hírt adtunk, novemberben érkezik a Vörös hajnal remake, amely annak ellenére, hogy már 2009-ben leforgott, évekig a fiókban csücsült az MGM anyagi problémái miatt. De novemberben érkezik, és itt a poszter!

Hirdetés

De a film végül bemutatásra készen áll, idén már láthatjuk a mozikban, és a késedelemnek köszönhetően a produkció profitálhat húzóneveiből, (Chris Hemsworth és Josh Hutcherson). A nemrég megjelent poszter hozza a "hajrá Amerika!" hozzáállást, és biztosít minket afelől, hogy Thor és Peeta készen állnak az Egyesült Államok megmentésére. Mellettük szerepelni fog még Adrianne Palicki, Josh Peck, Isabel Lucas, Jeffrey Dean Morgan, és Connor Cruise is. 

A hivatalos cselekményleírás: Egy Washington állambeli városban, Red Dawn-ban arra ébrednek az emberek, hogy idegen ejtőernyősök esnek le az égből - az Egyesül Államokat megtámadták, és a kezdeti célpont ez a város. Hirtelen, mindenféle figyelmeztetés nékül a város lakói foglyokká válnak, és az egész várost elfoglalja az ellenség. Egy fiatalokból álló csapatnak sikerül elmenekülnie a közeli erdőbe, és ott harcra készen eldöntik, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek, és elkezdik kiképezni magukat. A csapatnak név kell, és a fiatalok a gimis kabalafigurájukra gondolva Rozsomákoknak nevezik el magukat. Eldöntik, hogy mindig védelmezni fogják egymást és visszaveszik a városukat, a szabadságukat. 

Lássuk tehát a posztert!

Itt pedig az előző poszter, ami a filmmel együtt készült el, mielőtt még elhalasztották a bemutatót:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.