Hirdetés

Vörös hajnal - Megvan a poszter!

|

Amint arról nemrég hírt adtunk, novemberben érkezik a Vörös hajnal remake, amely annak ellenére, hogy már 2009-ben leforgott, évekig a fiókban csücsült az MGM anyagi problémái miatt. De novemberben érkezik, és itt a poszter!

Hirdetés

A már 2009-ben elkészült, de bemutatásra váró Vörös hajnal remakeről nemrég írtunk, említve, hogy ez az 1984-es film remakeje, és az amerikai várost itt már nem a szovjetek, hanem az észak-koreaiak támadják meg. Eredetileg Kína támadott volna, de marketing szempontból ez nem lett volna egy royal flush, így digitálisan megváltoztatták a támadók személyét az addigra már elkészült filmben. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.