Hirdetés

Vörös hajnal remake - Új képek: Chris Hemsworth, Josh Hutcherson, Josh Peck

|

Az eredeti Vörös hajnal (1984) mára már kultfilmmé vált, nagyrészt a cselekménynek köszönhetően, amelyben egy amerikai tinédzserekből álló csapat védi a várost a Szovjetunió támadásai ellen. Az új filmben a támadó már Észak-Korea.

Hirdetés

A USA Today-nek köszönhetően megtekinthetők az új képek, és ugyaninnen származnak a szereplők idézetei is, akik a legutóbbi sikereikről beszéltek (Hemsworth a Thor és Bosszúállók kapcsán, Hutcherson pedig Az éhezők viadala kapcsán). Hutcherson röviden úgy foglalja össze a készülő film cselekményét, hogy egy egész sereg ellen harcolnak, ami eléggé csökkenti az esélyeiket, éppen ezért nem rossz, hogy van köztük egy szuperhős. Peck hozzáteszi, hogy hatalmas tűzerő áll mögöttük. A támadók kilétét illetően pedig így szólt Hutcherson: "Eredetileg a kínaiak lettek volna. Aztán valakinek eszébe jutott, hogy a legtöbb gyártó cég kínai, így lehet, hogy nem a legjobb ötlet a világon." Végül pedig filmbéli legjobb barátjáról, Cruise-ről szólva (Tom Cruise fia) állította, hogy akció területén száz százalékig az apjára ütött. Az is kiderül továbbá, hogy Hutcherson nem fogja a szerelmet keresni a filmben, mert őriznie kell szerelmét Katniss Everdeennek.

A hivatalos cselekményleírás: Egy Washington állambeli városban, Red Dawn-ban arra ébrednek az emberek, hogy idegen ejtőernyősök esnek le az égből - az Egyesül Államokat megtámadták, és a kezdeti célpont ez a város. Hirtelen, mindenféle figyelmeztetés nékül a város lakói foglyokká válnak, és az egész várost elfoglalja az ellenség. Egy fiatalokból álló csapatnak sikerül elmenekülnie a közeli erdőbe, és ott harcra készen eldöntik, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek, és elkezdik kiképezni magukat. A csapatnak név kell, és a fiatalok a gimis kabalafigurájukra gondolva Rozsomákoknak nevezik el magukat. Eldöntik, hogy mindig védelmezni fogják egymást és visszaveszik a városukat, a szabadságukat. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.