Hirdetés

Vörös hajnal remake - Új képek: Chris Hemsworth, Josh Hutcherson, Josh Peck

|

Az eredeti Vörös hajnal (1984) mára már kultfilmmé vált, nagyrészt a cselekménynek köszönhetően, amelyben egy amerikai tinédzserekből álló csapat védi a várost a Szovjetunió támadásai ellen. Az új filmben a támadó már Észak-Korea.

Hirdetés

Az eredetiben Patrick Swayze, Charlie Sheen, Lee Thompson, Jennifer Gray és C. Thomas Howell alkotta azt a csapatot, amely a szovjetek által támadott várost védte. A most debütáló Dan Bradley filmjében a Szovjetunió helyett Észak-Korea támad, és a védelmezőket Chris Hemsworth, Josh Hutcherson, Adrianne Palicki, Isabel Lucas, Josh Peck, Jeffrey Dean Morgan, valamint Conner Cruise fogják alakítani. A tervek szerint a remake november 21-én kerül majd a mozikba. Képek és a szereplők szellemességei a tovább után.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.