Hirdetés

Az Odaát főszereplőjével készül a Walker, a texasi kopó újragondolása

|

Annyi szent, hogy ezen sokan nagyot fognak nézni.

Hirdetés

A többségnek minden bizonnyal nem kell bemutatni, hogy mi fán terem a Walker, a texasi kopó, ami Chuck Norris főszereplésével nyolc évadot is megélt 1993 és 2001 között. Mivel valaki gondolt egy merészet, jelenleg a sorozatnak eredetileg otthont adó CBS dolgozik a széria feltámasztásán, amelyben értelemszerűen nemcsak a főszereplő, de az alaphelyzet is más lesz a korábbiakhoz képest.

Hirdetés

Miután a soron következő évadával 15 év után lezárul az Odaát, az egyik főszereplőjét már a kezdetektől megformáló Jared Padalecki lóra pattan, hogy eljátssza Cordell Walkert ebben a modern köntösbe ágyazott rebootban. A hivatalos ismertető szerint "a megtört, kétgyerekes özvegyember Walker végre hazatér Austinba, miután két évig beépítettként dolgozott egy fontos ügyön mindössze azért, hogy ráébredjen, otthon csak még több teendő vár rá. Az eredeti sorozat előtti tisztelgésként Walker és az új partnere - az egyetlen nő a Texas Rangers történetében - azok a modern hősök, amelyekre a világunknak szüksége van, akik a saját erkölcsi kódexüket követve harcolnak azért, ami helyes, megkötésektől mentesen."

Habár az új Walker, a texasi kopót a CBS TV Studios fejleszti, egyelőre nincsen meghatározott otthona, szóval még az is meglehet, hogy végül a The CW műsorán fog kikötni, ahol Padalecki az elmúlt másfél évtizedben szellemeket, démonokat és különféle misztikus lényeket vadászott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.