Hirdetés

Wanted 2 infómorzsák, és Wanted 3?!

|

Kósza hírfoszlányok szállingóznak a levegőben, már ami a Wanted folytatását illeti. Van itt negatív és pozitív töltetű is egyaránt, csak hogy mindenki örüljön. Mi lesz veled, Angelina?

Hirdetés

Namármost, a következő hír kicsit elviekben ütközik az imént leírtakkal: a pletykák szerint a Twilight saga női részlege, Kristen Stewart is szóba jött, mint potenciális Jolie-pótlék.

Az MTV egyik lelkes riportere mikrofonvégre kapta a színésznőt, akit aztán nagyon ki is faggatott a dolgok mikéntjéről, tehát arról, hogy valóban felkeresték-e a Wanted folytatásának ötletével.

Stewart helyeslően bólogatott, majd hozzátette, hogy nem az akció miatt, sokkalta inkább James McAvoy remek színészi játékáért szerette meg a filmet, így ha a folytatás sem csupán "eszetlen lövöldözésről" szólna, akkor szívesen elvállalná a női főszerepet.

Ami a Wanted 2-őt illeti, James McAvoy biztosan visszatér, mint Wesley Gibson, és a rendező személye sem változik, tehát Timur Bekmambetov is marad a kaptafánál. A forgatókönyvírók kiléte viszont átalakul, az elsőben tevékenykedő három név helyett jelenleg kettő ismert, konkrétabban: Michael Brandt (Wanted, Szupercsapat, Börtönvonat Yumába, Halálosabb Iramban), és Evan Spiliotopoulos személye biztos. 

A Wanted 2 2011-re van datálva, ennél közelebbi dátumot nem tudtunk kipréselni senkiből. Érdekességképpen megemlíteném, hogy Michael Brandt író egyik adatlapján 2012-re már a Wanted 3 is be van jegyezve... Lehetséges lenne ez, vagy csak kacsa? Előbb-utóbb kiderül.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.