Hirdetés

Warner Bros: több szuperhős várható!

|

Nem volt még elég a hero áradatból? Akkor a Warner Bros. a te zsánered, ugyanis a közeljövőben gondoskodni fog róla, hogy több és több jelmezes alak árassza el monitorainkat... illetve a mozik vásznait.

Hirdetés

Mindazonáltal ide vehettem volna az X-Men fenegyerekeit, és az összes DC vagy Marvel képregényekben megforduló figurákat, hiszen egytől-egyig híresek, közkedveltek.

Épp ebből kiindulva szeretne a Warner Bros. átteni rájuk a hangsúlyt, hiszen eddig elvoltak foglalva a Harry Potter franchise-zal, ám hamarosan lecseng a varázsló sztorija, a pénzszerzési folyamat pedig nem állhat le. Barry Meyer, a cég vezérigazgatója örömtől csillogó szemekkel jelentette be, hogy ettől a pillanattól kezdve sokkal nagyobb fontosságot tulajdonítanak a szuperhősöknek, így a DC Entertainment-nek is.

A jövő hét során egy értékes bejelentéssel leszünk majd gazdagabbak Meyer szavai szerint, és az is biztosnak tűnik, hogy a következő hónapban részletes beszámolót, hosszabb híreket kapunk majd a szuperhős-áradatról. Például, hogy kikre szánnak majd egy-egy filmet, mikorra tervezik azokat, és a többi, és a többi.

Ti kiket látnátok szívesen a DC univerzumból egy komolyabb költségvetésű egészestés mozian? Újabb Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Aquaman, Green Arrow rész, esetleg az őket egybe tömörítő Igazság ligája produktumot? Könnyen meglehet, hogy beteljesülnek a találgatásaink.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.