Hirdetés

A Warner máris megtalálta Henry Cavill utódját az Acélember szerepére?

|

Az ifjabb denevérember után jöhet az ijfú Superman?

Hirdetés

Messziről szemlélve úgy tűnhet, hogy az éppen a The Witcher (Vaják) promózásával elfoglalt Henry Cavill és a Warner útjai már régen elváltak Superman szerepével kapcsolatban, pedig Cavill legutóbbi nyilatkozata is azt bizonyítja, hogy a színész még nem mondott le az Acélember köpenyéről. Más kérdés, hogy egy friss pletyka tanúsága szerint a stúdiónál valami hasonlóra készülhetnek, mint amit végül Matt Reeves Batmanjénél láthattunk bekövetkezni.

Hirdetés

A JoBlo nemrégiben úgy értesült, hogy a Warnernél már meg is találták a befutót, a 26 éves David Corenswet személyében, aki szerencsés esetben valóban átvehetné Cavill helyét, mint Krypton utolsó fia. Akiknek esetleg nem csengene ismerősen Corenswet neve, azok ne aggódjanak, ugyanis az ifjú titán jelenleg mindössze két komolyabb projektben - a Netflix-féle The Politicianben, valamint az Amazon Affairs State-jében - villogtathatta meg a tehetségét. Corenswet beválogatása már csak küllemében is igazán kapós lehet a Warnernek, hiszen ránézésre úgy fest, mintha szimplán Cavill fiatalabb kiadásával állnánk szemben. 

Emellett a relatíve kezdőnek számító színész talán a tárgyalóasztalnál is egyszerűbb falatnak bizonyulhat Cavill-lel szemben, aki legutóbb akkor rúgta össze a port a fejesekkel, mikor nagyobb beleszólást szeretett volna a karaktere sorsába, amely végül nem igazán nyerte el a stúdió döntéshozóinak tetszését. Ti örülnétek neki, ha végül Corenswet lenne az új Superman? Vagy továbbra is kitartotok Cavill verziója mellett?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.