Hirdetés

Kiderült, kit játszik Jeremy Irons a Watchmen sorozatban

|

Sokaknak ismerős figurát kelt életre a színész.

Hirdetés

Miután augusztusban hivatalosan is megkapta a teljes évados berendelést Damon Lindelof (A hátrahagyottak) HBO-ra szánt Watchmen tévésorozata, a gőzerővel zajló forgatások során nem maradunk újabb és újabb információk nélkül. Most például kiderült, hogy a szereplőgárda egyik legkellemesebb meglepetése, Jeremy Irons az Alan Moore kultikus képregényéből ismerős Adrian Veidt, vagyis az idős Ozymandias karakterét fogja életre kelteni. 

Hirdetés

Habár azt tudtuk enélkül is, hogy idejét tekintve a sorozat a jövőben játszódik, de a bejelentés azért lehet meglepő, mert korábbi híresztelések arra adtak gyanút, miszerint Veidt már halott a produkció kezdetekor. Mivel a szerepéről semmilyen konkrétum nem derült ki, elképzelhető, hogy vagy csak meghamisította a saját halálát (lenne értelme egy szuperhősöket kitaszító világban), vagy esetleg Irons jelenetei mind flashbackek lesznek. Bárhogy is legyen, érthető, amiért egy Oscar-díjas színészre csaptak le egy ilyen jelentős karakter megformálását illetően, aki az ominózus képregényben és Zack Snyder adaptációjában egyaránt kulcsszerepet tölt be.

Mindemellett kiderült, hogy ismét gyarapodott a Watchmen egyre bővülő színészgárdája ezúttal Jean Smart (Fargo, Légió) személyében, aki egy Blake ügynök nevű, igazságosztók lekapcsolására specializálódott FBI-ost alakít. Ugyan róla sem tudhattunk meg ennél többet, de a karakter neve alapján néhányan jogosan feltételezik, hogy talán valamilyen összeköttetésben állhat Edward Blake-kel, a Komédiással, aki szintén a forrásanyag egyik mozgatórugója. 

A napról napra egyre ígéretesebb sorozat teljes első szezonja valamikor 2019 folyamán debütál az HBO műsorán. További szerepekben Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Adelaide Clemens, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing, Lily Rose Smith és Adelynn Spoon

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.