Hirdetés

Íme az Odaát spin-offjának, a Wayward Sistersnek a teljes szereplőgárdája

|

Ezek a csajok lesznek a Wayward Sisters főszereplői.

Hirdetés

Néhány hete kiderült, hogy testvér sorozatot kap az Odaát, ami a sorozatból már jól ismert Jody Mills seriffet (Kim Rhodes) helyezi a középpontba. Azt már a bejelentéskor tudtuk, hogy Mills mellé mások is becsatlakoznak a szörnyvadászatba és most kiderült pontosan kikről is van szó.

Hirdetés

A hölgy csapat további tagjai a következők: Briana Buckmaster, mint Donna Hanscum seriff, Kathryn Newton, mint Claire Novak, Katherine Ramdeen, mint Alex Jones és Clark Backo, mint Patience Turner.

Az Odaátot követők többsége bizonyára felismeri a felsorolt karaktereket, Patience Turner kivételével, aki újként csatlakozik a spin-offhoz. Ő és Claire Novak, valamint Alex Jones Jody Mills nevelt lányai lesznek, akik családostul veszik fel a harcot a természetfölöttivel. A lányokat Donna Hanscum seriff is kisegíti, aki eleinte talán több kárt okoz majd, mint hasznot, lévén ő még csupán egy kezdő vadász.

A Wayward Sisters már a második próbálkozás egy Odaát spin-offra. 2014-ben debütált egy olyan epizód, ami a Supernatural: Bloodlines címre hallgató sorozatot volt hivatott felvezetni, ám a csatorna végül nem rendelte be a tervezett szériát. Reméljük ezekben a csajokban van annyi szufla, hogy egyedül is megállják a helyüket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.