Hirdetés

Wesley Snipes a Star Wars világában kötne ki legszívesebben

|

Azon belül is egy Mandalóri szerepnek örülne legjobban.

Hirdetés

Wesley Snipes a simlis pénzügyei miatt jó pár évet letöltött az amerikai büntetőintézményekben, ám ma már ismét szabad lábon van és igyekezne visszatérni a filmvászonra is. A színész a Comicbook.com vendégeként árulta el, hogy melyik franchise a vágyálma szerepvállalás szempontjából.

Hirdetés

Snipes a következőket mondta: 

"Hát, jó lett volna a Star Wars univerzum részese lenni. Én már a 70-es évek óta rajongó vagyok. Emlékszem, amikor elmentem a moziba, és fogalmam sem volt arról, hogy mire vitt el a barátom, és kezdetben ezért mérges is voltam rá, mert azt hittem, hogy egy Kung Fu film sokkal jobb választás lett volna. Aztán teljesen elmerültem a világban, amit létrehoztak, és teljesen lenyűgözött, hogy ezt megcsinálták, és teljesen inspirált színész szempontból is. Nagyon szórakoztató lett volna ennek a részesének lenni. És hát a Mandalóri, az is nagyon jó lenne. Ő és én, mármint Ming-Na Wen színésznő. Közösen leforgattunk egy díjnyertes darabot, egy drámát, ami teljesen más, mint a Marvel filmek, amiket azután forgattunk. Ez volt az Egyéjszakás kaland, ami lenyűgöző."

Snipes ezen kívül arra is kitért, hogy annak idején megírta a Penge 4 szkriptjét, amiből aztán nem valósult meg semmi.

"Igazából két szkriptet is írtunk. Van két olyan verziója is a történetnek, ami teljesen beleillett volna Penge világába. De mivel nem erre az útra léptek, és nem is kopogtak azóta az ajtónkon, ezért kicsit kiforgattuk őket, és most valami másra használjuk őket. Úgyhogy mondhatni van két Pengegyilkosom."

A színész nem ment bele a részletekbe, hogy mégis milyen projektbe forgatták át a meglévő szkripteket, ám az jól látszik, hogy Snipes a szívén viselte a korai Penge franchise sorsát. És bár Mahershala Ali lesz az új iterációja a karakternek a Marvel Filmes Univerzumában, a multiverzumban rejlő lehetőségeknek hála Snipes bármikor beköszönhet, ha csak egy cameo erejéig is.

Ti milyen nagy franchise-ban látnátok szívesen Snipest?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.