Hirdetés

Wesley Snipes letöltötte börtönbüntetését

|

Szomorú dolog, hogy ilyet kell írnunk, de Wesley Snipes kiszabadult a börtönből, miután 2010 decemberében elítélték adócsalás miatt.

Hirdetés

A jelenleg 50. életévét taposó színészt leginkább a Penge epizódjaiból ismerhetjük, de sajnos nem azért csücsült ezidáig a sitten, mert megszabadította Kristen Stewart, esetleg Robert Pattinson fejét a testétől. A vámpírvadász színészt ugyanis adócsalás megalapozott vádjával ültették le még 2010 decemberében, amelyet a pennsílvaniai McKean Szövetségi Büntetésvégrehajtási Intézetben töltött le. Eredetileg július 19-én szabadult volna, de jó magaviseletért a maradék időt otthonában töltheti le, cserébe nem hagyhatja el a helyet a dátum lejártáig. Annak ellenére, hogy Snipes három évig eltűnt Hollywood szeme elől, továbbra is népszerű a nézők körében. Sylvester Stallone például szeretné őt megnyerni A feláldozhatók 3 stábjába, valamint a The Gallowwalkers című filmre is ráférne egy kis utóforgatás, valamint népszerűsítés, azt pedig ki más vihetné végbe, mint a főszereplő? Reméljük Snipes hamarosan nyilatkozik, hogy milyen projektekben vesz részt a közeljövőben. A folytatásban a The Gallowwalkers előzetesét láthatjátok, amely várhatóan még idén megjelenik, tehát nagy rá az esély, hogy ez lesz Snipes következő filmje.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.