Hirdetés

Whedon beszélt a Bosszúállók 2-ről

|

Joss Whedon eléggé elfoglalt lesz az elkövetkező néhány évben, mert az új szerepe szerint ő lesz Marvel 2. fázis kreatív "keresztapja" , de a legfontosabb prioritás az, hogy egy remek folytatást készítsen a Bosszúállóknak

Hirdetés


Vajon ez azt jelenti, Joss kész megölni a szuper csapat egyik tagját? Megvárjuk és meglátjuk. Miközben ott van a többi 2.fázishoz tartozó film, Whedon úgy véli, hogy nagyon jó kezekben vannak:

"Nagyon tehetséges emberek írják és irányítják ezeket a filmeket és mi nem akarjuk, hogy ezek a fickók rettegve mondják, hogy "Ó, jön Whedon, akinek szinte korlátlan hatalma van itt és bármit megváltoztathat egy tollvonással." Én nem ilyen vagyok. Megnyugodhat mindenki." 

 A Bosszúállók 2. amerikai bemutatója 2015.május 1.-jén lesz.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.