Hirdetés

Whedon és a szervezetek

|

Előre szólok, hogy nem láttam Whedon minden művét, így aki hozzá tud szólni a leíráshoz, az nyugodtan tegye meg! Az írás erősen spoileres, így aki allergiás az ilyesmire, az most forduljon vissza.

Hirdetés

A cikk ennek az 5.pontjához tartozik, filmes nyelven szólva tehát egy spin-off :) Első olvasásra lehet (sőt, biztos), hogy nyers és tömör lesz, így érdemes még egyszer(-kétszer) átolvasni. Kezdjük Whedon legnagyobb összefüggő művével a Buffyverse-vel (Buffy+Angel): Ebben a világban a fantasy dominál így érthető, hogy tele van különféle vallásokkal, démoni szektákkal, boszorkány testvériségekkel, bandákkal, titkos társaságokkal, klubokkal, hogy a fajok klikk szerű elkülönülését már meg se említsem. A 3 legnagyobb és legjobban bemutatott szervezet az Őrzők, az Iniciatíva és a Wolfram&Hart.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.