Hirdetés

Szeretnétek ott lenni az idei Bécsi Comic-Conon? Itt a lehetőség! (Lezárva)

|

Mindig is szerettetek volna eljutni a geekmennyországba? Akkor játsszatok velünk és könnyen lehet, hogy ti lesztek a szerencsések, akiknek megadatik ez az élmény!

Hirdetés

Ahogyan az elmúlt években, úgy a Puliwood különítménye idén is a nyakába veszi batyuját, hogy Bécs büszke várát bevéve, - vagy legalábbis alaposan körül járva -, ezúttal is személyesen számolhasson be nektek a november 23. és 24. között, immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Bécsi Comic-Conról, ahol ezúttal is megannyi színész és ismert arc fordul majd meg.

Hirdetés

Ott lesz többek között Steven Seagal, Alex Kingston (Vészhelyzet, Doctor Who), Robin Lord Taylor (Gotham, You), Chris Klein (Amerikai Pite filmek, Flash - A Villám), Sean Astin (A Gyűrűk Ura filmek, Kincsvadászok), Jack Dylan Grazer (Shazam!, Az) és Frank Miller (Sin City - A bűn városa, Spirit - A sikító város, 300) is, hogy a pénztárcák rémeként ismeretes milliónyi geek cuccot már meg se említsük. A Bécsi Comic-Con (avagy VIECC) tehát egy valódi mennyország a magunkfajta popkultúrát kedvelő népeknek, így a szervezőkkel közösen arra gondoltunk, idén sem hagyunk ki titeket a mókából, hiszen három szerencsés olvasónk másodmagával együtt felfedezheti majd ezt a nem mindennapi rendezvényt, ráadásul a teljes hétvége folyamán! Na de mégis mit kell tenni azért, hogy Fortuna mosolya végül rátok mosolyogjon? A jutalomhoz mérten egészen keveset, hiszen Frodóékkal ellentétben nem a Végzet hegyét kell megmásznotok, mi beérjük azzal is, ha helyesen válaszoltok az alábbi három kérdésre. 

Kivel készítettünk interjút a 2018-as Bécsi Comic-Conon? 

a) Robin Lord Taylor
b) Eugene Simon
c) Steven Seagal

Hányadik évfordulóját ünnepli idén a rendezvény? 

a) 5
b) 8
c) 10

Az alábbiak közül melyik karakterhez nincs köze Frank Millernek?

a) Batman
b) Elektra
c) Fekete Párduc

A helyes megfejtéseket a puliwood@project029.hu-ra várjuk egészen november 11., hétfő délig.  Az e-mail tárgya "VIECC2019" legyen. A szerencsésekkel a sorsolás másnapján privátban vesszük fel a kapcsolatot a további részletekkel kapcsolatban. Amennyiben pedig a jövőben sem szeretnétek lemaradni az ehhez hasonló jóságokról, úgy érdemes minket bekövetni a Facebookon, valamint az Instagram oldalunkon is! Sok szerencsét mindenkinek! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.