Hirdetés

Videó: Kint jártunk a Bécsi Comic-Conon

|

"A legelső jelenet, amiben a Trónok harcában szerepeltem, az egy pucér jelenet volt" - ilyen és ehhez hasonló érdekességeket mondott nekünk Eugene Simon a Bécsi Comic-Con 2018-on. Nézzétek meg a videónkat, hogy milyen volt az esemény.

Hirdetés

A hétvége folyamán Bécsben újra megrendezésre került a Bécsi Comic-Con, ahová mi is kivonultunk apró stábunkkal. Úgy döntöttünk, hogy a kétnapos esemény második napját vesszük célba és nagyon is jól tettük, hiszen ezen a vasárnapon leülhettünk beszélgetni a Trónok harca Lancel Lannisterjét alakító Eugene Simonnal. A fiatal színész mesélt nekünk az HBO sikersorozatában szerzett tapasztalatairól és arról is, hogy mit tartogat számára a jövő.

Hirdetés

Természetesen nem múlhatott volna el a Con anélkül, hogy ne járjuk körbe a hatalmas csarnokokat, még ha az óriási embertömeg ezt egy kicsit meg is nehezítette. Külön termet kaptak maguknak a gamerek, ahol amellett, hogy egész nap nyüstölhették a különböző konzolokat, izgalmas eSport párbajoknak is szemtanúi lehettek egy hatalmas kivetítőnek köszönhetően. Ha már egyszer Comic-Con, akkor a képregények szerelmeseiről sem feledkezhettek meg a szervezők. Számos képregényíróval és rajzolóval lehetett találkozni az eseményen és akár dedikált példányokat beszerezni tőlük. Ha pedig egyszer már kitárult a pénztárcánk, akkor nagyon nehéz volt azt visszatuszkolni a zsebünkbe, hiszen egy egész vásárcsarnoknyi popkult-ereklye állt a rendelkezésünkre. De nem is szaporítanám tovább a szót, videós beszámolónk fényévekkel jobban átadja, hogy milyen is volt ott lenni a 2018-as Bécsi Comic-Conon.

Ha tetszett a videónk és szeretnétek még hasonlókat látni tőlünk, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.