Hirdetés

Will Ferrell és John C. Reilly újra együtt komédiázik!

|

Ferrell és Reilly harmadjára lesznek egy komédia főszereplői, és ezúttal egy híres detektív és társa bőrébe bújnak.

Hirdetés

A két jól sikerült Adam McKay vígjáték (Taplógáz, Tesó-tusa) után végre megkapták a rajongók azt a bejelentést, amire már évek óta várnak: Még egy Will Ferrell - John C. Reilly vígjáték van készülőben, méghozzá egy közismert sztorit, a Sherlock Holmest dolgozzák fel a "maguk módján". Ferrell lesz Holmes és Reilly játssza Watsont, ha igazak a hírek.

Hirdetés

Amiért viszont nem lesz trilógia érzetünk, az legfőképpen a rendezőváltásnak köszönhető. Adam McKay úgy tűnik marad a drámáknál, és helyette Etan Cohen (Keményítőkúra) ugrik be. A már régebb óta húzódó projektben eredetileg Sacha Baron Cohen lett volna Ferrell partnere, de ő később távozott és így jött Reilly a helyére.

Lehet, hogy ez bizonyos szempontból rossz hír, de bejelentették, hogy korhatáros lesz a film, ami azt jelenti, hogy a Tesó-tusa szintjét sem érheti el trágárságban.

Ki mit gondol az új kollaborációról Sherlock és Watson bőrében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.