Hirdetés

Will Ferrell szerint a Tesó-Tusa 2 jöhet, a Mi a manó 2 nem

|

Will Ferrell beszélt néhány korábbi filmje folytatásának lehetőségeiről, köztük a Tesó-Tusáról, a Mi a manóról és a Diszkópatkányokról.

Hirdetés

Biztos mindenki emlékszik még azokra az időkre, mikor Adam McKay Will Ferrellel közösen gyártotta a vígjátékokat. Elképzelhető, hogy ettől a párostól mégsem kell végső búcsút venni, ugyanis Ferrell szerint nem kizárt, hogy az egyik legsikeresebb közös produkciójuk, a Tesó-Tusa kap egy második részt.

Hirdetés

A komédiás Ferrell éppen A szerencse háza promóútját járta, amikor interjút adott további terveiről. Egy rajongója a Mi a manó és a Diszkópatkányok kapcsán kérdezősködött, melyre egy igen határozott NEM-mel válaszolt a színész. De az interjú nem állt meg ennél a két filmnél, hanem felmerült a Tesó-Tusa folytatásának ötlete is, amire már biztatóbb reakciója volt:

Volt már szó közöttünk a Tesó-Tusa folytatásról, úgyhogy ki tudja. De ugyanakkor folytatnám az új dolgok gyártását. 

Habár ez még nem volt egy egyértelműen megerősítő válasz, arról már korábban is lehetett hallani pletykákat, hogy Adam McKay-jel együtt írtak terveket a folytatás szinopszisához.

Az egyikük házas és születtek gyerekei. Ugyanazok az emberek maradtak, csak pár lépést haladtak az életben. És valami olyasmire gondoltunk, hogy hirtelen vissza kell térniük eredeti állapotukba. Reilly karakterének ki kell fakadnia, hogy "Ez így nem mehet tovább". És a dolgok elkezdenek romlani, az életük darabokra hullik, és ezt kell majd újra rendbe tenniük együtt.

Ugyan eltelt 9 év az első rész óta, de attól még nem szabad lemondani arról, hogy a két dilis mostohatesót újra lássuk. A Ron Burgundy-filmek között is ugyanennyi év telt el, így bármi megtörténhet. Aki pedig nem bírja ki Ferrell-Reilly páros nélkül a közelgő éveket, az lesse meg őket az új Holmes filmben, a Holmes és Watsonban, ami 2018-ban érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.