Hirdetés

Will Smith a folytatásokról beszél

|

J ügynök nem akar a „folytatásos fickó” lenni. Ennek ellenére sorra érkeznek a hírek a korábbi filmjei újabb epizódjairól. Mi is az igazság?

Hirdetés

A Legenda vagyok eredeti befejezése szerint Will karaktere feláldozza magát, hogy megmentsen pár túlélőt. Kérdés, hogy lesz hát benne a folytatásban? Nagyon egyszerű, a stúdió még anno kiadott egy alternatív befejezést, amit nem volt szerencsém megnézni (nem is érdekelt), és abban túléli az egész mizériát (kérdem én, miért nem az lett akkor az eredeti, miért kell később kiadni…). A forgatókönyv már készül a folytatáshoz, de a forgatásnak még híre sincs. Smith a következőt nyilatkozta a projektről:

A producerek dolgoznak a filmen, de én még nem. Ha jól sikerül, benne vagyok.” Valljuk be, ez nem túl meggyőző. 

Következő nyilatkozata arról szól, hogy nem szeretne a folytatások rabja lenni filmes karrierje hátralevő részére: „Nem akarok a „folytatásos fickó” lenni. Hat, vagy hét évem maradt hátra, amikor még futhatok és ugrálhatok a kamera előtt, a karrierem többi részében csak ülni fogok a hátsómon.”

Tehát Smith addig is valami újat akar alkotni, amíg megteheti. Erre azonban rácáfol az a tény, hogy visszautasította Tarantino felkérését a felszabadított rabszolga eljátszására., ami valószínüleg hatalmas hiba volt a részéről. A következőket válaszolta a kérdésre:

„Nagyon közel voltam ahhoz, hogy elvállaljam a szerepet. Elképesztő a forgatókönyv, az egyik legjobb, amit valaha láttam. Éppen a Men in Black 3-at forgattuk, amikor Tarantino megkeresett, és ő már kész volt a kezdésre. Én még nem tudtam leülni vele és áttárgyalni a problémákat, és nem is akartam feltartani. De biztos vagyok benne, hogy az a film nagyon ütős lesz, zseniális a forgatókönyv.”

Jamie Fox is beszélt a készülő filmről: „Az egyetlen dolog, ami szemet szúrt nekem az az, hogy Django házas. Abban a korban tabu volt a házasság. De ez egy love story. Django célja nem az, hogy felszabadítsa az összes rabszolgát, ő csak meg akarja találni élete szerelmét. Ám ez olyan nehéz feladatnak tűnik, mint megtalálni egy tűt egy világnyi szénakazalban”

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.