Hirdetés

Will Smith és Káin feltámadása - Bibliai történet vámpíros közegben

|

Aki kíváncsi, hogyan is nézne ki Káin és Ábel története vámpírokkal, annak lehetősége lesz megtekinteni, mivel a Sony Pictures szabad utat adott a The Redemption of Cainnak (Káin feltámadása). És az is lehet, hogy Smith rendezi.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudunk, hogy Smith Overbrook Entertainmentje készíti a filmet, és a stáb készen áll arra, hogy pár héten belül kezdjenek. A forgatás helyszíne London és Jordánia lesz, a külső helyszínek pedig Marokkóban lesznek. Azt, hogy Káin és Ábel történetébe miként kerülnek majd vámpírok, még sűrű homály övezi, ezért kíváncsian várjuk a fejleményeket, és azt is reméljük, hogy hamarosan Will szerepéről is többet megtudhatunk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.