Hirdetés

Will Smith három filmre is aláírt

|

Egy kisebb szünet után Will Smith a Men in Black harmadik részével tért vissza, azóta viszont terítő helyett felkérésekkel és forgatókönyvekkel díszíti íróasztalát. Újabb három filmhez csatlakozott.

Hirdetés

Focus: a Warner Bros. filmjének középpontjában egy veterén szélhámos áll, aki magához vesz egy kezdő zsebest, ám egy idő után beleszeret, ezért megszakít vele minden kapcsolatot, de mint ahogy később megtapasztalja, a múlttól nem olyan egyszerű szabadulni. Eredetileg Ben Affleck alakíthatta volna a főszerepet, ám ő dobbantott, így helyére Will Smith került. A női szerepet Kristen Stewart vállalta volna eredetileg, de ő is távozott a fedélzetről, épp keresik a helyettesét. A rendezői teendőket az Őrült, dilis szerelem párosa, Glenn Ficarra és John Requa látják el.

American Can: a megtörtént eseményen alapuló filmben egy leszerelt tengerészgyalogos ment meg 244 embert a Katrina hurrikán tombolása alatt. A rendezői székbe a Véres gyémánt készítője, Edward Zwick csücsült, a forgatókönyvet Adetoro Makinde és John Lee Hancock (Alamo, Hófehér és a vadász) készítette. Premier valamikor 2014-ben.

The Accountant: Will Smith ebben egy autista fickót alkíthat, aki a Pénzügyminisztériumban dolgozik, ám emellett titokban bérgyilkos is. Korábban Mel Gibson került szóba rendezőként, ám azóta távozott a projekt éléről, a Media Rights Capital és a Sony már keresik az utódját.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.