Hirdetés

Will Smith három filmre is aláírt

|

Egy kisebb szünet után Will Smith a Men in Black harmadik részével tért vissza, azóta viszont terítő helyett felkérésekkel és forgatókönyvekkel díszíti íróasztalát. Újabb három filmhez csatlakozott.

Hirdetés

Will Smith nevével szinte mindent ellehet adni, ezt jól tudják a stúdiók is. Josh Brolin meglepetésjátéka mellett egyedül miatta vált sikeressé a Men in Black 3 is, ez egyételmű. A színész szinte bekötött szemmel válogathatna azon több tucat tervezet közül, amit az ügynöke mutat neki, ezúttal három projekthez adta a nevét, remélhetőleg mindhárom meg is valósul előbb-utóbb. Részletesen olvashatsz róluk a folytatásban!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.