Hirdetés

Will Smith több filmjéből is folytatást tervez

|

Will Smith már az 1997-es Men In Black – Sötét zsaruk harmadik részénél tart, így ismét csak reflektorfénybe került. Sokan kíváncsiak rá, mely filmjeinek tervez folytatást, s most egy interjú során erről is beszélt egy keveset.

Hirdetés

Az interjú során kedvenc filmjeként a Híd a Kwai folyón című háborús drámát nevezte meg, de életére a legnagyobb hatással mégis a Csillagok háborúja volt: nagymértékben befolyásolta azt, hogyan szeretne filmeket készíteni, s a sci-fihez való hozzáállását is meghatározta. A Sötét zsaruk harmadik részének ötlete már a második film forgatásán előjött, de csak kb. négy éve lett meg a sztori váza és legfőképpen a csavar, ami ezt a trilógiát egy nagy egységbe fogja.

A folytatásfilmekről csak négy szóban beszélt, de a rajongók valószínűleg már ennyi hallatán is várják a megnevezett filmeket. A kérdés a következő volt: „A függetlenség napja 2, Bad Boys 3, Legenda vagyok 2, Hancock 2?” A válasz pedig így hangzott: „Nem, igen, nem, igen.” Ami ugye azt jelenti, hogy a Bad Boys és a Hancock folytatását is várhatjuk. Azt pedig nem tudjuk, hogy ha más filmre is rákérdeztek volna, lett volna-e még egy „igen” a válaszban, de a legjobban várt folytatásokról megtudtuk, amit meg kellett tudnunk.

Utoljára az éppen készülő M. Night Shyamalan-projektről, az After Earth-ről áradozott: „A fiammal, Jadennel és Night-tal dolgozom együtt, és teljesen elképesztő az egész, szerintem az emberek eldobják az agyukat a filmtől. A világ négy pontján forgattunk, a sztori több mint ezer évvel később játszódik, és egyszerűen epikus lesz az egész film.” Reméljük, hogy igaza van, s a mostanában gyengén teljesítő rendező visszatér régi önmagához.  

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.