Hirdetés

Will Smith több filmjéből is folytatást tervez

|

Will Smith már az 1997-es Men In Black – Sötét zsaruk harmadik részénél tart, így ismét csak reflektorfénybe került. Sokan kíváncsiak rá, mely filmjeinek tervez folytatást, s most egy interjú során erről is beszélt egy keveset.

Hirdetés

Barry Sonnenfeld Men In Black 3 című akció-vígjátékában (amelyről nemsokára kritikánkat is olvashatjátok) J ügynök (Smith) visszatér a múltba, hogy megmentse K ügynököt (Tommy Lee Jones). A fiatal K-t Josh Brolin játssza, a többi szerepben pedig Jemaine Clement, Alice Eve és Emma Thompson látható. A Collider.com újságírói megszólaltatták Will Smith-t, s nem csak a csütörtökön bemutatandó filmjéről kérdezték, de kedvenc filmjéről és következő projektjeiről is beszélt. A tovább mögött megtudhatjátok, mely korábbi filmjeit folytatná a népszerű színész.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.