Hirdetés

Saját karácsonyi albummal jelentkezik William Shatner

|

Idén nem a Mikulás, hanem Shatner Claus jön el az űrszánján (vagy inkább űrszekerén).

Hirdetés

Lehetséges, hogy idén új klasszikus karácsonyi dalok születnek? Az ünnepekkor rendszeresen előkerülő Mariah Carey, Wham!, Bing Crosby, John Lennon, Chris Rea, Frank Sinatra, Jackson 5 és Dean Martin örökzöldek mellett ugyanis rendszeres vendég lehet majd a lejátszókban a Star Trek franchise sztárja, William Shatner által előadott dalok is - legalábbis a rajongóknál bizonyosan. 

Hirdetés

James T. Kirk kapitány megformálója pályafutása során már több zenei albumot is kiadott (az elsőt, a The Transformed Mant 1968-ban), október 26-án pedig jön a Shatner Claus: The Christmas Album, amellyel a karácsonyi hangulatot kívánja meglovagolni. Olyan közismert dallamokat találhatunk majd rajta, mint a Jingle Bells, a Winter Wonderland, a Silent Night és a White Christmas, a felvételekben pedig többek között közreműködik Iggy Pop, Mel Collins és Brad Praisley is. 

Az Amazonon már előrendelhető az album, a legnagyobb rajongók pedig együtt Khantálhatják majd a legjobb részeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.