Hirdetés

William Shatnerrel folytatódik Kevin Smith He-Man szériája

|

A készítő azt is megígérte, hogy He-Man a folytatás minden részében szerepelni fog.

Hirdetés

Amekkora várakozás előzte meg Kevin Smith He-Man sorozatát, A világ ura: Kinyilatkoztatást a Netflixen, végül a közönség soraiban épp annyira lett megosztó. A kettészedett évad első felében ugyanis a központi karakter, Adam herceg, azaz He-Man háttérbe kerül, amit sok rajongó nem tudott megemészteni, és valóságos kampány indult a sorozat lepontozása céljából.

Hirdetés

A széria a második felére már visszanyerte a fanyalgó rajongóbázis egy részét, és a cliffhangerrel záruló finálé megalapozta a folytatást is, ami Revolution alcímmel fog érkezni valamikor a Netflixre. Premierdátummal ezúttal még nem tudtak szolgálni Smithék, viszont egy izgalmas castingról máris lehullt a lepel, ugyanis a Star Trek franchise veteránja, William Shatner orgánumára lehetnek majd figyelmesek a szinkronhangok szerelmesei. Smith ezen felül pedig arra is ígéretet tett, hogy ezúttal He-Man minden epizódban fel fog tűnni, és a Skeletorral való harca lesz a folytatás visszatérő eleme. A finálé tükrében persze nem csak mi vakarjuk a fejünket eme kijelentés hallatán.

Nektek hogyan tetszett Kevin Smith He-Man sorozata?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.