Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Wind River - Gyilkos nyomon vetítésére! (Lezárva)

|

A Sicario - A bérgyilkos és A préri urai írója ezúttal egy izgalmas és fagyos krimivel jelentkezik, mi pedig a Vertigo Média felajánlásából páros jegyeket sorsolunk ki, hogy megnézhessétek, mire megy Jeremy Renner és Elizabeth Olsen együtt, szuperhősük nélkül.

Hirdetés

Tye Sheridan (Sicario - A bérgyilkos, A préri urai, Soldado) krimijének sztorija nem éppen szokványos: Holttestet találnak a Wind River indiánrezervátumban, ezért a világtól elzárt térségbe egy FBI ügynök (Elizabeth Olsen) érkezik, aki megállapítja, hogy a tinédzser lányt meggyilkolták. A holttestet megtaláló tapasztalt nyomkövető (Jeremy Renner) és az ügynök együtt próbál meg a szörnyű eset végére járni, ám a bizalmatlan helyiek nem segítik az ügy felgöngyölítését, sőt. Hamarosan életveszélyessé válik a kérdezősködésük. 

Hirdetés

A Wind River - Gyilkos nyomon szeptember 7-én kerül a mozikba a Vertigo Média Kft. forgalmazásában, mi pedig nekik köszönhetően sorsolunk most ki 4 darab páros jegyet, amelyekkel a nyertesek szeptember 8-án vagy 9-én, azaz pénteken vagy szombaton a tetszés szerinti előadáson nézhetik meg a filmet az Art+ Cinemában. Ahhoz, hogy részt vegyetek a játékban nem kell mást tennetek, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre: 

Az alábbi filmek közül melyikben nem játszott együtt Jeremy Renner és Elizabeth Olsen?

a, Bosszúállók: Ultron kora

b, Amerika Kapitány: Polgárháború

c, A Bourne-hagyaték 

A helyes válasz betűjelét a puliwood@project029.hu e-mail címre várjuk "Wind River" tárggyal, szeptember 6-án, délig. A nyerteseket aznap értesítjük. Fontos: a páros jegy nem átruházható és kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a pesti vetítések valamelyikére az említett napokon! A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.