Hirdetés

Winona Ryder játszhat a Stallone által írt filmben

|

Winona Ryder szerepet kaphat egy Stallone által írt akciófilmben, olyan színészekhez csatlakozva ezáltal, mint Jason Statham és James Franco.

Hirdetés

A kisvárosban hamarosan összefut egy Gator nevű drogbáróval (Franco), és a dolgok ismét bonyolodnak. Ryder szerepe a gonosz oldalhoz kötődne, ugyanis a Franco által alakított rosszfiú partnerét alakítaná. A filben játszani fog még Izabel Vidovic, aki Broker Kit nevű lányaként jelenik majd meg. Hogyha a könyv cselekményleírásából indulunk ki, akkor Kit szerepe valószínűleg nem lesz csekély a filmben.

Az Amazon leírása a könyvről: Kit (a lány) nem egy átlagos 8 éves, sokkal többet látott és hallott már, mint a vele egyidős gyerekek, és most akaratlanul hozott kellemetlenséget szerettei életébe. A család a Glacier Falls nevű minnesotai államba költözött, annak reményében, hogy szépen lassan begyógyulnak azok a lelki sebek, amelyeket akkor szenvedtek, amikor egy embertelen terrorcselekményt akartak megakadályozni. A kislány viszont a gyógyulás nem legfelelőbb módját választja, amikor győzedelmeskedik az iskola zsarnoka fölött, ez ugyanis egy olyan banda tagja, amely a lehető legsötétebb dolgokra képes. Így lassacskán az, ami egy ártalmatlan szomszédi haragként indul, sokkal durvább harccá válik, amely rombolást, félelmet, és halált eredményez. És a legrosszabb még hátravan.  

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.