Hirdetés

Így nézhet ki Logan a Wolverine 3-ban

|

Vadiúj képet osztott meg Hugh Jackman az interneten, melyből kiderülhet Old Man Logan kinézete a Wolverine 3-ban.

Hirdetés

Lassan a végéhez közeledik a Wolverine 3 forgatása, mely a trilógia eddigi legtitokzatosabb része, ugyanis még a hivatalos casting és cím bejelentés sem történ meg. Amit tudni a filmről, hogy a történet alapját az Old Man Logan képregény képezi (bár az X-Men: Apokalipszis stáblistás jelenete alapján lehetséges, hogy inkább az X Fegyver projektet és Mr. Sinistert helyezik a középpontba), valamint, hogy ez lesz Jackman utolsó kalandja Rozsomák/Farkasként. Minden mást a sztorit illetően egyenlőre homály fed, és csak pletykák vannak arról, hogy például a film főellenlábasa a Weapon-X lehet, de felmerültek már a Reaverek, sőt Logan fiatalabb klónjára, az X-23 is nagy esély van. 

Hirdetés

Persze már kaptunk forgatási fotókat, melyeken nem csak Jackman tűnik fel, de ezek nem árulnak el sokat a filmről. Nincs ez másként a legújabb képpel sem, melyet maga a színész osztott meg Instagramján. Ám ha jobban megfigyeljük a fotót, láthatjuk, hogy Jackman eléggé lefogyott magához képest, mely így arra engedhet következtetni, hogy Logan elvesztette képességét, és életében először öregedni kezdett. De vajon ez az igazság? Reméljük hamarosan kiderül.

Now that's what I'm talking about!

Hugh Jackman (@thehughjackman) által közzétett fénykép,

A Wolverine 3 2017. március 3-án érkezik a mozikba James Mangold rendezésében, főbb szerepben pedig feltűnik még Patrick Stewart X Professzor szerepében még egyszer, utoljára, valamint Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant és Eriq La Salle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.