Hirdetés

Végre kiderült, hogy mikor láthatjuk először mozgásban a Wonder Woman 1984-et

|

Ezenkívül Pedro Pascal karakteréről is lehullott a lepel.

Hirdetés

Decemberben kerül megrendezésre a brazil Comic-Con, amelyre már csak amiatt is érdemes lesz odafigyelni, mert a hírek szerint ekkor debütál a Wonder Woman 1984 első előzetese. A DC egyik legsikeresebb filmjének folytatása körül ezidáig meglehetősen nagy a csend, habár a rendezői feladatokat ellátó Patty Jenkins korábban leszögezte: decembernél előbb ne számítsunk semmiféle nagyobb marketingdobásra a produkció kapcsán. Ehhez tartva magát a készítőgárda december 8-án fogja képviselni a filmet Sao Paulóban, ahol végre az első kedvcsináló is leleplezésre kerül, még épp időben, hogy játszhassák a mozik a Star Wars IX. epizódja előtt. 

Hirdetés

Amellett sem mehetünk el szó nélkül, miszerint végre kiderült, kit játszik majd a filmben a Trónok harca és a The Mandalorian színésze. A legtöbb rajongói teóriának megfelelően Pedro Pascal a DC-képregények egyik gonoszát, az üzletember Maxwell Lordot formálja meg a Wonder Woman 1984-ben, akire már csak azért is tippeltek rengetegen, mert egy korábban kiadott hivatalos forgatási fotón a színész öltönyben és nyakkendőben látható. Maxwell Lord a képregényekben megkerülhetetlen szerepet játszott az Igazság Ligája megalakulásában (egy ponton még át is akarta venni a csapat irányítását), és híresen rossz kapcsolatot ápol a címszereplő Wonder Womannel, Gal Gadot hősnője tehát nem egy, hanem mindjárt két ellenféllel kénytelen szembeszállni: Pascal karaktere mellett ugyanis a Kristen Wiig által alakított Gepárd szintén az életére tör.

A Wonder Woman 1984 2020. június 4-én érkezik a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.