Hirdetés

Hidegháborús film lesz a Wonder Woman 2, Chris Pine visszatérhet

|

Diana Prince kalandjai ismét a múltban játszódhatnak és úgy néz ki a stúdió egyelőre nem akar lemondani az első film egyik fő erényéről, a két főszereplő közötti kémiáról.

Hirdetés

A Wonder Woman sikere folyamatosan növekszik több mint egy hónappal a bemutató után is, a Warner pedig egyelőre igyekszik az első részen tartani a fókuszt. Ezzel együtt azonnal elindultak a találgatások a folytatásról. Geoff Johnstól tudjuk, hogy már dolgozik Patty Jenkins-szel a következő film történetén, annak ellenére, hogy a korábbi híradásokkal ellentétben, még mindig nincs megerősítve a rendezőnő visszatérése. Habár Jenkins nagyon lelkes és úgy tűnik aktívan dolgozik a projekten és minden ebbe az irányba mutat, a tárgyalások még nem zárultak le a stúdióval. Mi azért reméljük, hogy hamarosan aláírásra kerül a szerződése. 

Hirdetés

A Screen Rant közölte le először, majd a The Wrap is megerősítette saját forrásuk alapján, hogy körvonalazódni látszik a Wonder Woman 2 története. Újabb történelmi kitérőt készül tenni a DCEU, ezúttal a '80-as évek idején, a hidegháború enyhülő éveiben kémkedne Diana a Szovjetunió ellen. A híradás szerint Chris Pine is visszatér még egyszer Steve Trevorként. 

A hősnő szólófilmje tehát továbbra sem kötődne a napjainkban játszódó DC filmek történéseihez, ami ha cinikusak akarunk lenni, óvatos döntésnek tűnik, azonban Patty Jenkins már korábban is kifejtette, hogy még nagyon sok ötlete van Diana fejlődéstörténetéhez. Nyilvánvalóan igen csábító a kreatív szabadság, amit ez az időzítés lehetővé tesz. Számtalan lehetőséget rejt magában az az ötlet, hogy a harcmezőt a kémfilmek settenkedésére cseréljék le és ezáltal mutassák be Diana egy másik oldalát. Érdekes lenne látni, hogy a kezdeti naivitását levetkőzve, hogyan válik azzá a ravasz és izgalmas nővé, akinek Bruce Wayne-t is sikerült megvezetnie a Batman v Supermanben. 

Talán ennél is izgalmasabb kérdés, hogyha valóban igaz az, hogy Chris Pine visszatér szerepében - több filmre írt alá, ennyi biztos -, azt mégis hogyan oldják meg, hiszen Steve Trevor halandó ember lévén semmiképpen sem élhet a nyolcvanas évek végén. [Spoilerveszély] Ezen felül pedig az első film végén hozott áldozata is devalválódna, ha valamiként mégis túlélte az eseményeket. 
Kézenfekvő az a népszerű elmélet, hogy Pine Trevor valamely leszármazottját alakítaná, ennek egy még vadabb verziója, ha Diana és Steve közös gyermeke lenne. De tekintve, hogy a görög istenek viszonylag sokáig belepiszkáltak az univerzum szerint az emberiség életébe, akár még az is kiderülhet, mégsem pusztult el mindegyikük, és ők tesznek valamit az ügyben. Vagy gondoljunk egy még vadabbat és Steve Trevor esetleg egy eddig nem ismert Zöld Lámpásként tér vissza?
Véleményem szerint simán lehet, hogy egyszerűen csak visszaemlékezésekben fog jelen lenni Trevor, ami narratívát ad Diana belső vívódásainak, a jelenben pedig hagyják egyedül vagy új társakkal kibontakozni.

Ti szívesen megnéznétek egy hidegháborús kémthrillert a karakterrel? Ha mindenképpen így kell lennie, ti hogyan támasztanátok fel Steve Trevort a vásznon? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.