Hirdetés

Most már biztosan Patty Jenkins rendezi a Wonder Woman 2. részét

|

A rendezőnő meghozta a döntést.

Hirdetés

A DC Bővített Univerzum negyedik alkotása immár minden szempontból roppant sikeresnek bizonyult, Wonder Woman az igen pozitív rajongói és kritikai visszajelzések mellett a kasszáknál is remekül teljesít: mindössze két hét alatt 500 millió dollárt hozott, jelenleg pedig 660 milliónál jár világszerte. A közönség már hangott adott annak, hogy örülnének Patty Jenkins rendezőnő visszatérésének a hamar zöld utat kapott folytatásra, aki végül megerősítette terveit. 

Hirdetés

"Egy kicsit bizonytalan voltam a Wonder Woman 2-t illetően. Azt mondtam magamnak, hogy 'nem muszáj megcsinálnod. Nem kell kőbe vésett dolognak lennie, hogy te rendezed a filmet.' De aztán egyik éjszaka átfutott az agyamon: 'Várj egy percet. Tiéd minden idők legnagyszerűbb karaktere, akit imádsz, egy stábbal, akiket imádsz és a tenyereden hordozol - bármit megtehetsz velük. Megőrültél?' Akkor hirtelen rádöbbentem, ez nem még több, hanem egy másik film. Ez a saját filmje. És remeknek kell lennie."

Igazán örülünk, hogy sikerült letisztáznia magával a kérdést, hiszen tényleg remek munkát végzett Diana hercegnő első szóló kalandjával. Elvileg a DC filmek elnökével, Geoff Johns-szal már bele is vágtak az egyelőre premierdátum nélküli folytatás tervezésébe, de nem kell aggódni, addig nem maradunk kedvenc Csodanőnk nélkül: Gal Gadot Ben Affleck és a többiek oldalán idén novemberben visszatér a mozikba Az igazság ligájában.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.